Diverse producten

...
...
...
...

Opbergtas voor partytenten

Met deze luxe draagtas bergt u uw (Easy Up) partytent nu nog makkelijker op. Zo kunt u hem overal mee naar toe nemen, bijvoorbeeld wanneer u naar de camping gaat. Geen rompslomp meer met losse onderdelen, maar alles gemakkelijk bij elkaar in één opbergsysteem. Deze draagtas heeft u een maximale draagkracht van 35 kg, dus ook geschikt voor de wat zwaardere modellen.

Specificaties:


Statafel

Onze standaard statafel is een aluminium statafel met een 4-potige voet. Het tafelblad is van hout met daaroverheen een RVS blad. Deze statafel heeft een doorsnee van 60cm en een stahoogte van 115cm. De voet is verzwaard, zodat de tafel niet zomaar omvalt.

Het blad kun je opklappen, wat erg handig is als je de tafel wil opbergen, hij neemt dan weinig plaats in beslag. Ieder pootje kun je afzonderlijk stellen door het in of uit te draaien, hierdoor kun je deze feestelijke tafeltjes ook op een ongelijke ondergrond goed neerzetten en gaan ze niet wiebelen.

Het leuke van deze statafel is dat je ook maar een deel van de poot kunt gebruiken, waardoor je een lager tafeltje krijgt waar je aan kunt zitten; een bistro tafeltje. Dit ziet er bijvoorbeeld heel gezellig uit op een terras. Het voordeel van onze bistro tafeltjes met een diameter van 60cm is dat ze niet veel plaats innemen. Je kunt daardoor het terras optimaal benutten. De tafeltjes zijn gemakkelijk op te klappen en daardoor snel en in een kleine ruimte op te bergen.

Geschikt voor binnen en buiten. De 4 poten zijn in hoogte verstelbaar dus aan te passen aan elke ondergrond. Het tafelblad is opklapbaar, waardoor de tafel makkelijk op te bergen is en weinig ruimte inneemt.

Specificaties:


Set van 4 stuks verzwaringsvoet partytent stof.

Deze stoffen gewichten voor je partytent houden hem stevig op zijn plek. De gewichten zijn met klittenband en de meegeleverde banden om de partytentvoet te bevestigen.

Je kunt de elementen vullen met zand of kiezels, waardoor ze ongeveer 10KG per stuk wegen. Het makkelijkste zijn deze te bevestigen om partytentstangen tot 3cm doorsnee.

Bij gebruik van zand adviseren wij de zakken half te vullen.

Specificaties:


Verstelbare tuinstoel grijs set van 2 stuks

Een set van 2 verstelbare tuinstoelen van Garden Royal. Deze tuinstoel heeft een goed zitcomfort en een strakke vormgeving. De stoel is lichtgewicht en verstelbaar in 7 postities, zodat je ook languit kunt genieten van het buitenleven.De stoel is voorzien van stalen poten en aluminium armleuningen.Deze stoelen zijn extra scherp geprijsd en per set van 2 stuks te koop.

Specificaties:

...
...
...
...